Bli en del av Wonderfulday

Wonderfulday är en smart kombination av planering och bokningsplattform.
Få fler beställningar, nå kunder och utöka din verksamhet med Wonderfulday.

Varför bli en del av Wonderfulday?

Växa ditt företag

Wonderfuldays team är specialister på att skapa riktad exponering och användarvänliga köpflöden. Med vår plattform kan du fokusera på det du är bäst på. Vi gör.

Riskfri

Som partnere på Wonderfulday är du förpliktigande och debiteras varken en uppläggningsavgift eller en fast månadsavgift. Vi arbetar på provisionsbasis och får endast utdelning när du tjänar pengar.

Låt oss ta itu med det praktiska

Vi gör det enkelt för dig att fokusera på det du är bäst på. Wonderfuldays team specialiserar sig på effektiv marknadsföring och exponerar ditt företag för potentiella kunder. Kommunicera, skicka erbjudanden, samla in betalningar enkelt och allt direkt från plattformen.

Ta reda på vad du kan tjäna som partner

Välj leverantörstyp

“Wonderfulday har vækstet min forretning”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quam sapien, tristique in interdum ac, laoreet ac augue.

Chelsea
Fotograf i Rungsted

Fokusera på det du är bäst på – det gör vi

Vi sköter allt före och efter partneren, inklusive marknadsföring, betalningsinfrastruktur och automatisk bokföring. Det gör det enkelt för dig att överlåta det praktiska till oss och fokusera på det du är bäst på.

Nikolaj
CEO, Wonderfulday ApS

Vår plattform gör det enkelt för dig!

Se ditt företag växa

Följ ditt företags tillväxt. Som leverantör har du tillgång till en instrumentpanel i realtid där du enkelt och uppdaterat kan följa dina nyckeltal.

Direktaffärer

Som leverantör handlar dina kunder direkt med dig. Wonderfulday underlättar helt enkelt betalningsinfrastrukturen samtidigt som pengarna debiteras direkt på ditt betalkonto.

Sätt dina egna priser och villkor

Bestäm din egen avbokningsregler, prisstruktur och villkor. Wonderfulday gör det enkelt för dig att sätta villkoren för ditt företag.

Vi sköter det praktiska

Undvik att drunkna i praktiska uppgifter. Låt vår automatiska bokföring låta dig fokusera på det du är bäst på – det gör vi.

Bli en del av Wonderfulday

Wonderfulday är en smart kombination av planering och bokningsplattform.
Få fler beställningar, nå kunder och utöka din verksamhet med Wonderfulday.