Planera ditt bröllop med Wonderfulday

Leverantörer, planeringsverktyg och inspiration för ditt evenemang, så att du kan uppleva planeringen som den borde vara - enkel, intuitiv och modern.

home.hero.headline
Dina gästers bilder i ett gemensamt fotoalbum
Ny
Delat fotoalbum

Dina gästers bilder i ett gemensamt fotoalbum

Låt inte dina minnen försvinna i glömska. Vi har precis lanserat det moderna sättet att samla in foton. Alla dina minnen samlade på ett ställe.

home.features.readMore
Skapa din bordsplan med Wonderfulday
Ny
Visuell bordsplan

Skapa din bordsplan med Wonderfulday

Ordna dina bord, sätt plats för dina gäster och designa din bordsplan med Wonderfuldays moderna bordsverktyg.

home.features.readMore

Ska du planera ett bröllop? Först och främst ett stort grattis! Det är en stor och underbar tid i ditt liv, och det finns onekligen mycket att tänka på när det kommer till bröllopsplanering. Allt från de stora sakerna som plats och mat till de mindre detaljerna som bordsdekorationer och tackpresenter. Det kan vara svårt att ha koll på allt och se till att du inte glömmer något viktigt.

Det är här Wonderfulday kommer in i bilden. Vårt bröllopsplaneringsverktyg kan hjälpa dig med ett brett utbud av uppgifter, från att utveckla din bordsplan till att skapa en budget och hålla reda på din gästlista. Du kan till och med använda vårt verktyg för att skapa en önskelista med allt du vill ha.

Så oavsett om du precis har börjat planera ditt bröllop eller om du är långt inne i processen, kan Wonderfulday hjälpa till att se till att allt går smidigt.

Håll dig före bröllopsplaneringen med en digital checklista

Vår digitala checklista skapar automatiskt ett stort antal uppgifter som ofta behöver beslutas om när man planerar ett bröllop, och som måste genomföras inför den stora dagen. Du kan enkelt anpassa din checklista genom att ta bort eller lägga till uppgifter. Du kan också lägga till deadlines för varje uppgift, så att du vet exakt när de måste göras. Och om du arbetar med en bröllopsplanerare kan de komma åt din checklista och hjälpa dig att hålla koll på planeringen. När en uppgift är klar markerar du den helt enkelt från listan. På så sätt kan du med en blick se vad som fortfarande behöver göras. Om du har några utgifter i förhållande till en uppgift kan du ange priset, och då uppdateras din budgetöversikt automatiskt. När du slutför fler uppgifter kommer du att börja känna en känsla av tillfredsställelse och framsteg. Bröllopsplanering behöver inte vara en huvudvärk – och det borde det inte heller vara.

Skapa en digital gästlista snabbt och enkelt och skicka inbjudningarna direkt till gästerna

Så fort du har bestämt datumet för ditt bröllop är det dags att börja tänka på din gästlista. Med Wonderfulday kan du enkelt skapa en digital gästlista och skicka ut inbjudningar med bara några klick. Och om du måste göra ändringar i din gästlista är det inga problem alls. Du kan lägga till eller ta bort gäster och till och med lägga till speciella anteckningar för varje gäst. Du kan till exempel skriva ner om gästen har en speciell roll under bröllopet, som toastmaster eller best man.

Få full överblick över ekonomin med vårt budgetverktyg

När du planerar ett bröllop är det viktigt att ha koll på din budget. Med vårt budgetverktyg kan du få en tydlig överblick över alla dina utgifter på ett ställe. Du behöver bara ange din totala budget och utgifter längs vägen, och sedan kommer du att kunna se på ett ögonblick var dina pengar tar vägen. Du kan också sätta upp specifika budgetar för t ex catering, festlokal, kläder och mycket mer. Du behöver bara dela upp din totala budget i mindre budgetar, så det är lättare att hålla reda på. På så sätt kan du undvika oönskade överraskningar på vägen.

Skapa enkelt en bordsplan för bröllopet med Wonderfulday

En av de viktigare sakerna att tänka på när man planerar ett bröllop är bordsplanen. Du vill se till att alla dina gäster sitter bekvämt och att de mår bra. Med Wonderfuldays digitala bordsplaneringsverktyg kan du enkelt skapa en bordsplan för ditt bröllop. Du kan enkelt och snabbt sätta in varje gäst i stolarna i det digitala verktyget. Du kan välja olika bordstyper i olika storlekar. Och om du måste göra ändringar i din bordsplan är det inga problem alls. Du kan enkelt lägga till eller ta bort gäster och till och med ändra dukningen. När du är klar med din bordsplan kan du skriva ut den eller dela den med dina gäster.

Skapa din digitala önskelista och dela den enkelt med gäster

När du planerar ett bröllop är en av de roligare uppgifterna att göra din önskelista. Med Wonderfulday kan du enkelt skapa en digital önskelista med allt du önskar till ditt bröllop. Du behöver bara lägga till de produkter du vill ha genom att infoga produktens URL, och sedan kan dina gäster direkt se vad du vill ha. Om du ändrar dig på vägen, och vill lägga till eller ta bort presentönskningar, kan du även göra detta i verktyget. När du är klar med din önskelista kan du dela den med gästerna så att de har en fullständig överblick över vad du vill ha.

Utforska vår katalog över leverantörer

Med Wonderfulday kan du enkelt och snabbt hitta allt du behöver till ditt bröllop på ett och samma ställe. Vi har ett brett utbud av tjänster och produkter som du kan välja mellan. Utforska vår katalog med leverantörer som kan hjälpa dig med allt från festlokaler, catering, bröllopsbilder, musik och mycket mer. På vår marknadsplats kan du enkelt söka och filtrera leverantörerna så att du kan hitta de perfekta leverantörerna för ditt bröllop.

Att planera ett bröllop kan vara en överväldigande och skrämmande uppgift, men med Wonderfulday vid din sida kan du enkelt hålla reda på det hela. Med vårt utbud av digitala verktyg, inspiration, tjänster och produkter har ni det ni behöver inför ert kommande bröllop. Samlade ett ställe. Registrera dig gratis idag – och gör bröllopsplanering till en rolig och spännande process.

Njut av din planering

Vi har gjort det enkelt att njuta av din planering

Inspiration

Låt dig inspireras av vårt inspirationsuniversum

Planeringsverktyg

Alla dina planeringsverktyg till hands

Aviseringar

Håll dig alltid före kurvan med relevanta påminnelser och aviseringar
InspirationPlaneringsverktygAviseringarDelat fotoalbumInställningar Fælles fotoalbum

Delat fotoalbum

Låt dina gäster dela sina bilder och minnen i ett delat fotoalbum

Språk

Ladda ner Wonderfulday-appen på ditt föredragna språk och börja planera

Inställningar

Hantera enkelt ditt konto och evenemangsinställningar
Skaffa Wonderfulday där du laddar ner dina appar
App store Google Play

Vanliga frågor

Det genomsnittliga bröllopet kostar ca. 50 000 kronor. Du bör dock räkna med ett högre pris om du ska gifta dig i en kyrka. En kyrklig vigsel kostar ca. 100 000 kronor.
Wonderfulday rekommenderar att du börjar planera bröllopet minst 12 månader i förväg. Vår digitala checklista för bröllop är också baserad på denna tidsram.
Vår digitala bröllopschecklista innehåller alla punkter du behöver ta ställning till i samband med att du planerar ditt bröllop.
Ett bra sätt att ordna ett bröllop själv är att använda verktyg som hjälper dig att hålla koll på budget , uppgifter , gästlista , bordsplan osv.