Den digitala önskelistan: Skapa önskelistan till ditt bröllop enkelt och snabbt

När det kommer till att planera ett bröllop finns det många detaljer att tänka på. En viktig, och en av de roligare uppgifterna, är att göra önskelistan till ditt bröllop. De flesta brudpar skriver ofta helt enkelt ner sina önskemål i ett dokument, men på Wonderfulday kan du enkelt och gratis skapa din egen digitala önskelista. Vårt verktyg hjälper dig att samla alla dina önskemål i en enkel lista med ytterligare information om varje enskild önskan.
Lägg enkelt till produkter på önskelistan

Lägg enkelt till produkter på önskelistan

I verktyget kan du enkelt lägga till produkternas webbadresser, varefter informationen om de enskilda presentönskningarna importeras. Detta gör det enkelt för dina gäster att hitta precis de saker du vill ha. Närmare bestämt importerar vårt verktyg automatiskt bilder, priser och beskrivningar av produkterna, vilket ger både dig och gästerna en bra överblick över de olika önskemålen.

Dela direkt med gästerna

Du kan enkelt dela önskelistan med dina gäster. Ett enda klick och dina gäster får önskelistan via e-post eller SMS. Gästerna har nu en fullständig översikt över önskelistan på alla sina enheter, vilket kommer att göra deras presentköp enklare och mer hanterbar.
Exportera din önskelista

Exportera din önskelista

Verktyget låter dig enkelt exportera önskelistan till ett excel-dokument eller som PDF, varefter du kan skriva ut önskelistan här, om så önskas.