Skapa lugn och överblick med en budget för ditt kommande bröllop

En av de första och viktigaste uppgifterna i din bröllopsplanering är att skapa en budget. Utan en budget för ert kommande bröllop är det svårt att hålla koll på vad ni har råd med. Du kan gå den traditionella vägen och använda ett excel-kalkylblad eller gå old school med penna och papper, eller så kan du använda ett onlineverktyg som Wonderfuldays budgetverktyg. Vårt smarta, innovativa verktyg hjälper dig att hålla koll på utgifterna, så att du både kan hålla dig till budgeten och göra prioriteringar utifrån vad som är viktigt för dig den stora dagen.
Därför bör du använda ett digitalt budgetverktyg

Därför bör du använda ett digitalt budgetverktyg

Om du letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att budgetera för ditt kommande bröllop är Wonderfuldays budgetverktyg den perfekta lösningen.
  • Det är lätt att använda: du anger helt enkelt din totala budget och sedan kan du ange budgetar för specifika saker
  • Du kan hålla koll på utgiftsutvecklingen: Med vårt verktyg kan du se hur mycket du har spenderat och hur mycket som är kvar av din budget. På så sätt kan du göra justeringar efter behov.
  • Det är praktiskt: verktyget kan nås från var som helst och på alla enheter, så att du enkelt kan budgetera och justera när du är på språng.
  • Samarbete är enkelt: Med Wonderfuldays budgetverktyg kan du bjuda in din make/maka, föräldrar eller vänner att hjälpa till med budgeteringsprocessen.

Bestäm din budget

Det första steget i att använda Wonderfuldays budgetverktyg är att bestämma din budget. Du kan ange din totala budget samt specifika budgetar för varje kategori, såsom mat och dryck, festlokal, musik, kläder och mer. I Danmark är den genomsnittliga bröllopsbudgeten ca. 53 000 DKK. Du kan få inspiration till den perfekta bröllopsbudgeten just här.
Följ utvecklingen av din budget

Följ utvecklingen av din budget

När du har satt din budget kan du sedan följa utvecklingen av din konsumtion. Wonderfuldays budgetverktyg kommer att hålla reda på alla dina utgifter, så att du kan se hur mycket du har spenderat, vad du har spenderat pengar på och hur mycket som är kvar av din planerade budget. På så sätt kan du göra justeringar efter behov. När du gör ett köp behöver du bara ange beloppet på varan i fråga.

Bjud in familjemedlemmar eller vänner att hjälpa till

Wonderfuldays budgetverktyg är ett samarbetsverktyg, vilket innebär att du kan bjuda in andra att hjälpa till med planering. Detta är perfekt om du arbetar med en bröllopsplanerare eller om du har familjemedlemmar som hjälper till att betala för bröllopet. Ange helt enkelt deras e-postadress så kommer de också att få tillgång till budgeten och registrera utgifter.
Wonderfulday är gratis att använda

Wonderfulday är gratis att använda

Vårt budgetverktyg är gratis att använda för blivande brudar. Registrera dig gratis på den här sidan och börja budgetera direkt. Inga dolda avgifter eller andra kostnader.