Skapa din budget för festen med Wonderfulday

När du måste budgetera för din kommande fest behöver du inte ta fram Excel-kalkylarket eller papper och penna. Med Wonderfulday kan du enkelt skapa en digital budget som hjälper dig att hålla koll på alla dina festutgifter på ett och samma ställe. För att komma igång behöver du helt enkelt skapa en användare på plattformen, och sedan välja evenemangstyp för festen, varefter du kan börja sätta din budget för festen.
En heltäckande översikt över dina utgifter

En heltäckande översikt över dina utgifter

Lägg enkelt till alla varor och tjänster du behöver köpa till din fest till budgeten. Du kan till och med lägga till en uppskattning av hur mycket varje vara kommer att kosta. När du har angett allt kommer Wonderfulday att ge dig en övergripande uppskattning av den totala kostnaden för din fest. På så sätt kan du med ett ögonkast se om du är på rätt väg att nå din budget.
Följ utvecklingen av din budget

Följ utvecklingen av din budget

När du börjar köpa saker och tjänster till din fest kan du enkelt hålla koll på alla dina utgifter i appen. På så sätt kan du se vad du har kvar av budgeten och se till att du köper allt du behöver samtidigt som du håller dig inom din budget.

Ladda ner vår app

Om du vill börja skapa din digitala festbudget när du är på språng, ladda ner vår app från App Store eller Google Play för att komma igång. Med Wonderfulday är det enkelt att budgetera för din kommande fest! Du kan självklart också komma åt vår plattform här, men om du behöver planera vidare medan du är på resande fot rekommenderar vi att du laddar ner vår app.
Kom igång med att planera helt gratis med Wonderfulday

Kom igång med att planera helt gratis med Wonderfulday

Att skapa en digital budget för din kommande fest är enkelt med Wonderfulday. Och vad mer är, det är också ganska gratis. Alla våra verktyg kan användas fritt i samband med planeringen av ditt nästa event. Skapa en användare på bara några minuter och upplev tillfredsställelsen av smart och effektiv schemaläggning.

Med vår plattform kan du enkelt hålla koll på alla dina utgifter på ett ställe och se till att du håller dig inom budgeten. Så varför vänta? Börja planera din fest redan idag!