Skapa din bordsplan online med Wonderfulday

Att skapa en bordsplan för din fest kan vara en svår uppgift. Det finns så många saker att ta hänsyn till, t.ex. antalet gäster, storleken på borden och rummets layout. Men oroa dig inte. Med Wonderfuldays digitala bordsplansverktyg har du ett smart och digitalt ritprogram för att skapa din egen unika bordsplan.
Smart och enkelt ritprogram

Smart och enkelt ritprogram

Med vårt smarta digitala ritprogram kan du skapa din egen unika bordsplan på din dator eller smartphone på mycket kort tid. Du kan ange antalet gäster, definiera storleken på borden och bestämma rummets layout. Du kan sedan dra och släppa gäster till deras platser direkt från din gästlista. Du kan också lägga till anteckningar för varje enskild gäst, t.ex. deras namn, kostbehov och eventuella speciella önskemål.

Ladda ner vår app

Vårt digitala bordsplaneringsverktyg finns som app för iPhone och Android-enheter. Du kan ladda ner appen från App Store eller Google Play.

Med vår app kan du skapa din bordsplan när du är på språng, var du än är. Och om du behöver göra ändringar i din plan kan du göra det snabbt och enkelt från din smartphone. Så vad väntar du på? Kom igång idag och skapa din egen unika bordsplan med Wonderfulday!

Hitta inspiration i våra mallar

Behöver du inspiration till din bordsplan kan du ta en titt på våra mallar. Vi har ett brett urval av mallar att välja mellan, så du är säker på att hitta en som är perfekt för din fest. Våra mallar är indelade efter eventtyper, så att du enkelt kan inspireras av de mallar som tidigare använts i samband med en viss typ av event. Hitta t.ex mallar och idéer för bordsplaner för bröllop, konfirmationer, födelsedagar och dop.

Dela översikten med gästerna

Du kan också dela din bordsplan med dina vänner och familj så att de kan se var de ska sitta. Och om du behöver göra ändringar i din plan kan du göra det snabbt och enkelt från din dator eller smartphone.

Så vad väntar du på? Kom igång idag och skapa din egen unika bordsplan med Wonderfulday! Med vårt lättanvända digitala verktyg kan du skapa en fantastisk bordsplan för ditt nästa evenemang på några minuter.

Gemensamma regler för bordsplanen

När du skapar din bordsplan finns det några vanliga regler att tänka på. Det beror självklart på vilket event du ska hålla, men här är några av de viktigaste reglerna när du ska göra din bordsplan:
  • Småbarnsfamiljer bör sitta nära utgången, så att de enkelt kan lämna platsen och t.ex. gå på toaletten vid behov
  • Äldre eller funktionshindrade gäster bör också sitta nära utgången
  • I många fall bör gäster som inte känner varandra inte sitta bredvid varandra (denna är mycket omdiskuterad, men vill du vara helt säker på att dina gäster kommer att ha en fantastisk fest kan det vara en risk att sätta ihop gäster som inte känner varandra)
  • Om möjligt, försök att placera gäster med gemensamma intressen bredvid varandra