Planera ditt dop med Wonderfulday

Leverantörer, planeringsverktyg och inspiration för ditt evenemang, så att du kan uppleva planeringen som den borde vara - enkel, intuitiv och modern.

home.hero.headline
Dina gästers bilder i ett gemensamt fotoalbum
Ny
Delat fotoalbum

Dina gästers bilder i ett gemensamt fotoalbum

Låt inte dina minnen försvinna i glömska. Vi har precis lanserat det moderna sättet att samla in foton. Alla dina minnen samlade på ett ställe.

home.features.readMore
Skapa din bordsplan med Wonderfulday
Ny
Visuell bordsplan

Skapa din bordsplan med Wonderfulday

Ordna dina bord, sätt plats för dina gäster och designa din bordsplan med Wonderfuldays moderna bordsverktyg.

home.features.readMore

Är det snart dags för ditt barns dop? Grattis! Det är en spännande tid för hela familjen. Det finns mycket att tänka på när det kommer till att planera en babyshower, från de viktigaste aspekterna som festlokal och catering till de mindre detaljerna som inredning och bordsdekorationer. Det kan vara svårt att hålla koll på allt, och det kan vara svårt att se till att ingenting glöms bort i den redan hektiska vardagen.

Wonderfuldays dopplaneringsverktyg kan hjälpa dig med en rad uppgifter, bland annat att ta fram en bordsplan, skapa en budget och hantera en gästlista. Du kan också använda verktyget för att göra en önskelista med allt du önskar till ditt barn.

Wonderfulday kan hjälpa dig i alla skeden av processen, oavsett om du precis har börjat planera eller är på god väg. Registrera dig gratis idag och få din planering under kontroll.

Håll dig före planeringen med en digital checklista

Vår digitala checklista genererar en rad aktiviteter inför den stora dagen. Du kan snabbt ändra checklistan genom att ta bort eller lägga till objekt. Varje uppgift kan tilldelas en deadline, så du är medveten om när den måste vara klar. Om du arbetar med en evenemangskoordinator kan de även använda checklistan och hjälpa dig att hålla koll på allt. Du behöver bara markera de genomförda aktiviteterna när de är klara. På så sätt kan du snabbt se vad som fortfarande behöver tas om hand. När det finns en kostnad förknippad med en uppgift ska du notera det på den aktuella uppgiften och din budgetöversikt uppdateras automatiskt så att den speglar din verkliga förbrukning.

Skapa enkelt en digital gästlista för det kommande dopet

Det är dags att få gästlistan under kontroll så fort du har valt dopdatum. Med bara några klick låter Wonderfulday dig snabbt skapa en digital gästlista och skicka inbjudningar direkt till gästerna. Gäster läggs till enkelt och snabbt med namn och mailadress, och du kan följa gästernas feedback, så att du alltid har en överblick över hur många du kommer att bli.

Få full överblick över ekonomin med vårt budgetverktyg

När det kommer till att organisera ett dop är det avgörande att ha koll på din budget. Med vårt budgetverktyg kan du enkelt få en helhetsbild av kostnaderna på ett ställe. Du behöver bara ange alla dina utgifter och du kommer också att kunna se vart pengarna tar vägen direkt. Du har även möjlighet att dela upp budgeten i mindre delar för exempelvis catering, festlokal, kläder etc. På så sätt har du en bättre överblick över dispositionen av ditt disponibla belopp. Du kan undvika obehagliga överraskningar genom att regelbundet hålla dig uppdaterad i budgetöversikten.

Skapa bordsplanen enkelt med vårt smarta och innovativa verktyg

Bordsplanen är en av de mest avgörande aspekterna att tänka på när man planerar ett dop. Du måste se till att alla dina gäster har det bra och trivs. Wonderfuldays digitala bordsplaneringsverktyg kan hjälpa dig att skapa en babyduschbordsplan på några minuter. Du kan enkelt flytta och placera varje gäst på stolarna, precis som du kan välja mellan ett antal olika typer av bord i olika storlekar. Du har möjlighet att skriva ut den eller omedelbart skicka den till dina gäster när du är klar med bordsplanen.

Skapa en digital önskelista och dela den enkelt

Lägg enkelt till dina presentönskningar i den digitala önskelistan. Ange bara produktens URL så kommer dina gäster att kunna se alla dina presentönskningar på ett ställe. Du kan snabbt ta bort objekt från din önskelista eller lägga till andra önskemål om du ändrar dig. När du gjort klart önskelistan kan du dela den direkt med gästerna så att de vet vad de ska ge dig i present.

Hitta allt du behöver för det perfekta dopet

Wonderfulday har allt du behöver för dopet på ett ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter. Från festlokaler, catering, fotografer, musik och allt annat du kan tänka dig för den stora dagen. Vår marknadsplats gör det enkelt för dig att söka och filtrera vårt urval av leverantörer, så att du enkelt kan hitta rätt matchning som passar dina önskemål, krav och budget.

En babyshower kan vara utmanande att ordna, men med Wonderfulday vid din sida kan det inte bli mycket enklare. Tack vare vårt breda utbud av verktyg, tjänster och produkter kan du hantera allt du behöver för att planera det perfekta dopet.

Njut av din planering

Vi har gjort det enkelt att njuta av din planering

Inspiration

Låt dig inspireras av vårt inspirationsuniversum

Planeringsverktyg

Alla dina planeringsverktyg till hands

Aviseringar

Håll dig alltid före kurvan med relevanta påminnelser och aviseringar
InspirationPlaneringsverktygAviseringarDelat fotoalbumInställningar Fælles fotoalbum

Delat fotoalbum

Låt dina gäster dela sina bilder och minnen i ett delat fotoalbum

Språk

Ladda ner Wonderfulday-appen på ditt föredragna språk och börja planera

Inställningar

Hantera enkelt ditt konto och evenemangsinställningar
Skaffa Wonderfulday där du laddar ner dina appar
App store Google Play

Vanliga frågor

Ett dop för 25 personer kostar ca. 10 000 DKK i snitt om det hålls hemma och maten beställs utifrån. Vid hyra av festlokal beräknas beloppet bli ca. 20 000 kronor.
Vår digitala checklista för planering av dopet innehåller alla punkter du behöver ta ställning till.
Det är en fördel att använda verktyg som hjälper dig att hålla koll på budget, uppgifter, gästlista och liknande när du planerar ett dop på egen hand.
I de allra flesta kyrkor sker dop på söndagar, men i vissa kyrkor är det även möjligt på lördagar.