Den digitala önskelistan: Skapa önskelistan till ditt dop enkelt och snabbt

I samband med planeringen av ett dop är det såklart många detaljer att ta ställning till. En viktig uppgift, men av roligare karaktär, är att göra önskelistan. De flesta föräldrar kommer nog bara att skriva ner önskemålen i en lapp eller ett dokument, men på Wonderfulday har du möjlighet att skapa din egen, unika digitala önskelista. Vårt verktyg hjälper dig att samla alla dina önskemål i en enkel lista med detaljerad information om varje enskild presentönskemål.
Lägg enkelt till produkter på önskelistan

Lägg enkelt till produkter på önskelistan

I verktyget kan du enkelt lägga till produktlänkar från webshoppar, varefter informationen om de enskilda presentönskningarna importeras. Detta gör det enkelt för dina gäster att hitta precis de saker du vill ha. Närmare bestämt importerar vårt verktyg automatiskt bilder, priser och beskrivningar av presentönskningarna, vilket ger både dig och gästerna en bra överblick över önskelistans innehåll.

Dela önskelistan direkt med gästerna

Du kan enkelt dela önskelistan med dina gäster. Ett enda klick så får dina gäster önskelistan via e-post eller SMS. Gästerna har nu en fullständig översikt över önskelistan på alla sina enheter, vilket kommer att göra deras presentköp enklare och bekvämare.
Exportera din önskelista

Exportera din önskelista

Verktyget låter dig enkelt exportera önskelistan till ett exceldokument eller som PDF, varefter du kan skriva ut önskelistan om så önskas. Registrera dig gratis på Wonderfulday – och kom igång med dopplaneringen.