Designa tidslinjen för ditt dop med Wonderfulday

Tidslinjen för ditt dop är en av de viktigaste aspekterna av planering. Tidslinjen kommer att se till att din dag blir som planerat och att du och dina gäster njuter av varje ögonblick. Med Wonderfulday kan du skapa din egen unika tidslinje och dela den direkt med gästerna.

Lägg enkelt till punkter på tidslinjen för ditt dop

Med vår digitala tidslinje kan du enkelt lägga till dina egna evenemang och aktiviteter. Du kan också anpassa ordningen i vilken de visas och lägga till anteckningar till varje händelse.

Bjud in gäster att se din tidslinje

När du har skapat din tidslinje kan du enkelt dela den med dina gäster. De får då möjlighet att se hela tidslinjen samt alla aktiviteter som planeras för den stora dagen.

Designa layouten för tidslinjen

Vår tidslinje låter dig välja mellan ett antal olika layouter. Du kan välja en linjär layout, vilket är bra för enkla tidslinjer. Eller så kan du välja en mer komplex layout som inkluderar flera händelser som äger rum samtidigt.

Vilken layout du än väljer gör vår tidslinje det enkelt för dig att sätta din personliga prägel.

Så får du ut det mesta av ditt barns dop med en tidslinje

Det finns några saker att tänka på när du skapar doptidslinjen:
  • Tänk först på starttiden för dopet i kyrkan. Du kommer att vilja ta hänsyn till när gästerna kommer och tar plats, samt andra aktiviteter före och efter dopet som fotografering mm.
  • Fundera sedan över hur länge du vill att en eventuell mottagning ska pågå. Mottagningar pågår vanligtvis från runt en timme till en och en halv timme, men det kommer att variera beroende på dina egna planer och önskemål, och givetvis i förhållande till i vilken utsträckning du har valt att hålla en mottagning under dagen.
  • Glöm inte att avsätta extra tid för fotografering. Du vill definitivt ta hänsyn till att både poserande och autentiska bilder måste tas.
  • Ta hänsyn till restid! Om du ska hålla dopet i en annan stad än där du bor just nu, se till att ta hänsyn till att du och dina gäster måste resa till och från platsen.