Minnslista inför dopet: Den digitala checklistan inför kommande dop

När man som nyblivna föräldrar ska förbereda sig inför ett dop är det en stor munsbit för många. Det finns flera saker att ta ställning till – och det kan vara svårt att komma ihåg dem alla. För att hjälpa dig att planera ditt dop har vi skapat en digital checklista och att göra-lista. Checklistan skapas automatiskt och innehåller alla uppgifter som ni som föräldrar ska gå igenom. Vi har gjort det enkelt för dig att lägga till eller ta bort uppgifter från checklistan – och därmed göra att-göra-listan till din helt egen. Det är också möjligt att bjuda in familjemedlemmar, vänner och bekanta att samarbeta i checklistan.
Uppgifter genereras automatiskt och läggs till i din checklista

Uppgifter genereras automatiskt och läggs till i din checklista

Vi vet mycket när det gäller att organisera ett dop här på Wonderfulday. Det gör att vi har en god insikt i vilka faktorer som är mest avgörande för dig att tänka på när du planerar ditt barns dop. Vår digitala checklista genererar automatiskt en hel del uppgifter i samband med planering av dopet, och självklart har du även möjlighet att själv lägga till uppgifter i att göra-listan – eller ta bort dem.
Ta enkelt bort eller lägg till uppgifter till din att göra-lista själv

Ta enkelt bort eller lägg till uppgifter till din att göra-lista själv

Vi förstår att alla har olika behov och önskemål i samband med dop, så vår digitala checklista kan givetvis anpassas så att den till 100% speglar dina behov. Du kan enkelt och snabbt lägga till eller ta bort aktiviteter för att göra listan till din egen. Uppgifter kan enkelt kryssas av när de är klara, vilket resulterar i en checklista som blir mindre och mindre allt eftersom planeringen fortskrider. Trevligt tillfredsställande.
Bjud in andra att samarbeta kring uppgifterna

Bjud in andra att samarbeta kring uppgifterna

Du kan lägga till ansvariga personer till de specifika att göra på vår digitala checklista. På så sätt får du också en samlad överblick över vem som ansvarar för vad. Du kan enkelt dela listan med familjemedlemmar, vänner eller bekanta, så att du kan samarbeta online. Ange bara e-postadressen till de personer du vill samarbeta med så får de en personlig inbjudan i sin inkorg att samarbeta.

Skapa en påminnelse för varje uppgift på att göra-listan

I den digitala checklistan kan givetvis deadlines läggas till de enskilda uppgifterna, så att du har koll på tidslinjen i samband med planering. Om en uppgift inte är slutförd inom förfallodatumet kommer du att få en vänlig påminnelse om den specifika uppgift som du behöver slutföra. Som ett resultat behöver du inte oroa dig för att glömma något, eftersom vårt system kommer ihåg allt åt dig.

Helt integrerat med vårt budgetverktyg

Vår digitala checklista och att göra-lista är självklart integrerad med vårt budgetverktyg i samband med planering av dop. Detta ger dig möjlighet att hålla koll på alla dina utgifter på ett ställe. Få en komplett bild av din budget och förbrukning. Allt du behöver göra är att ange priset på de specifika utgifterna varje gång en uppgift löses, varefter din budget uppdateras automatiskt.

Den digitala checklistan är idealisk för att ha koll på allt i samband med din dopplanering. Nu är det bara dags att registrera sig och uppleva hur checklistan gör planeringen mycket mer hanterbar.