Skapa lugn och överblick med en budget för ditt dop

Att göra en budget är ett av de första och mest avgörande stegen för att organisera ditt barns dop. Det kan vara svårt att hålla koll på vad du har pengar till och vart dina pengar tar vägen utan en dopbudget. Istället för att hålla reda på budgeten på konventionellt sätt och använda ett excel-kalkylblad, erbjuder Wonderfulday dig friheten att använda vårt budgetverktyg online. Wonderfulday är en stationär och mobil app som låter dig hantera dina dopkostnader. Det ger dig möjlighet att prioritera utifrån vad som är viktigast för ditt barns dop, och det håller koll på allt det praktiska, så att du kan följa både budget och dina egna önskemål och förväntningar inför den stora dagen.
Bestäm din budget för dopet

Bestäm din budget för dopet

Det första steget i att använda Wonderfuldays budgetverktyg är att sätta upp en budget för babyshowern. Du kan ange din totala budget såväl som separata budgetar för varje område, såsom mötesrum, mat, dryck, musik, underhållning, kläder och mer. Det är lätt att skapa kategorier i din egen personliga budget när du väl är inne i appen.
Få en överblick över budgeten direkt

Få en överblick över budgeten direkt

När du har definierat din budget kan du helt enkelt följa med när din konsumtion utvecklas. Wonderfuldays budgetverktyg kommer att hålla reda på alla dina utgifter för dopet, så att du enkelt och snabbt kan se hur mycket du har spenderat, vart dina pengar har tagit vägen och hur mycket pengar som finns kvar. Wonderfulday uppdaterar automatiskt din budget. Detta gör det enkelt att göra justeringar efter behov. När du har köpt något behöver du bara ange det aktuella beloppet så uppdateras din budget direkt. Snyggt, enkelt och effektivt.

Bjud in familjemedlemmar eller vänner att delta i planeringen

Wonderfulday låter dig bjuda in andra till verktyget, så att du enkelt kan samarbeta med andra familjemedlemmar. Det här är en självklar funktion att använda om du får hjälp av familj, vänner eller bekanta, eller om du är en splittrad familj som enkelt vill dela kostnaderna mellan er. Wonderfuldays budgetverktyg är designat för att vara enkelt och användarvänligt, så att ni alla enkelt kan hålla koll på budgeten i samband med planering. Ange bara personernas e-postadresser så får de en inbjudan att samarbeta kring planeringen.
Wonderfulday är gratis att använda

Wonderfulday är gratis att använda

Vårt budgetverktyg kan användas vid flera tillfällen, inklusive givetvis ditt kommande dop. Registrera dig gratis här på Wonderfulday för att börja planera direkt. Det tillkommer inga avgifter eller andra kostnader för att installera.