Skapa en digital gästlista för ditt dop och bjud in gästerna enkelt och snabbt

När det kommer till att planera en babyshower är en av de viktigaste uppgifterna att göra din gästlista. Det finns absolut ingen fest utan gäster. Med vårt digitala gästlistverktyg kan du enkelt och snabbt göra din gästlista, skicka ut inbjudningar och följa feedbacken från de inbjudna.

Du har också möjlighet att lägga till information om gästerna, inklusive deras namn, kontaktuppgifter och deras relation till dig. Du kan också hålla koll på gästernas feedback och skicka automatiska påminnelser. Dessutom är vårt verktyg för brudar och brudgummar helt gratis att använda.
Skicka ut inbjudningar enkelt och snabbt

Skicka ut inbjudningar enkelt och snabbt

När allt är klart och gästlistan för dopet är gjord kan du med några klick skicka ut inbjudningar till alla gäster. På sikt kommer det att vara möjligt att använda mallar för inbjudningarna på Wonderfulday. Inbjudningarna skickas ut via e-post eller SMS.
Lägg till information om gästerna

Lägg till information om gästerna

I verktyget kan du enkelt lägga till information om gästerna, inklusive deras namn, kontaktuppgifter och relation till dig. Om de har en roll vid dopet, som gudmor, gudfar, far eller toastmaster, kan du även lägga till denna information till gästen i fråga.

Lägg till gästerna i en specifik grupp

När man ska göra gästlistan till dopet finns det alltid många familjemedlemmar och vänner att ta hänsyn till. Det handlar både om den egna familjen, partners familj, gemensamma vänner, egna vänner och eventuellt andra bekanta. Med vår digitala gästlista kan du enkelt lägga till gästerna i en specifik grupp, så att du kan hålla koll på de olika grupperna av gäster.

Importera gästerna direkt till bordsplanen

När du har förberett gästlistan kan du enkelt importera alla dina gäster till bordsplanen. Det betyder att du bara behöver skriva ner dina gäster en gång när du gör gästlistan. En lista över de inbjudna gästerna till dopet sparas sedan, som du sedan kan lägga till direkt i din bordsplan.

Håll ett öga på gästernas feedback

Med vårt gästlistverktyg kan du enkelt hålla reda på gästernas svar och skicka automatiska påminnelser. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad och se till att alla har svarat. Dessutom ger översikten dig ett bra underlag för att köpa rätt mängd mat, dryck och annat.

Börja planera din babyshower med Wonderfuldays digitala gästlistverktyg. Registrera dig gratis här på Wonderfulday.