Skapa enkelt din bordsplan för ditt kommande dop med Wonderfulday

Saknar du inspiration och verktyg för att skapa den perfekta bordsplanen inför det stundande dopet? Misströsta inte! På Wonderfulday kan du hitta inspiration från andra föräldrar som har planerat och designat en bordsplan för sitt dop, liksom att du fritt kan använda vårt bordsverktyg online. Verktyget hjälper dig att snabbt och enkelt ställa upp bord, lägga till gäster och flytta runt på sätena. Enkelt, smart och effektivt.
Lägg till ett presentbord, dansgolv och andra element till din bordsplan

Lägg till ett presentbord, dansgolv och andra element till din bordsplan

På Wonderfulday förstår vi hur viktigt det är att skapa den perfekta bordsplanen. Som värd vill man naturligtvis se till att alla gäster får en trevlig dag och trivs. Det är just därför vi har skapat vårt innovativa verktyg som kan hjälpa dig att uppnå bordsplanen för ditt kommande dop. Med vårt verktyg kan du enkelt lägga till bord, ett dansgolv och andra element. På några minuter kan du lägga till gästerna på sina platser och flytta runt dem vid behov. Med hjälp av vårt visuella onlinebordsplaneringsverktyg kan du inte gå fel, och vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med resultatet.
Gäster kan läggas till direkt från din gästlista

Gäster kan läggas till direkt från din gästlista

Om du redan har gjort din gästlista kan du enkelt importera alla gäster direkt till bordsplanen. Du kan även skapa din egen digitala gästlista här på plattformen, och sedan importera gästerna direkt till själva bordsplanen.

Ett verktyg med flera bordstyper och storlekar

Det finns många sätt att duka upp ett bord för ett dop, och det bästa sättet beror på evenemangets storlek och antalet gäster. Här är några populära bordskonfigurationer och vad som gör dem unika:
  • Runda bord är ett klassiskt val för dop. De möjliggör enkla samtal och erbjuder en mer intim miljö. Däremot kan de vara svåra att få plats i små utrymmen.
  • Rektangulära bord är ett bra val för större evenemang. De kan ordnas på många olika sätt beroende på plats och antal gäster.
  • Fyrkantiga bord är ett bra alternativ för mindre evenemang. De erbjuder samma fördelar som rektangulära bord, men kan vara svårare att arrangera i ett större rum.

Hitta inspiration i våra mallar

Saknar du inspiration till hur ett bordsarrangemang skulle kunna se ut? Baserat på input från flera hundra bordsplaner har vi valt ut de mest populära. Du kan hitta dem här i vårt universum av inspiration för barndop, och låt dig inspireras till att utveckla din egen unika bordsplan.

Visualisera, ladda ner och dela din bordsplan

Verktyget gör det möjligt för dig att dela bordsplanen, så att alla inblandade i planeringen kan se exakt var och hur gästerna ska sitta vid dopet. Dela enkelt din visuella bordsplan genom att antingen skriva ut den eller dela den direkt online med dina gäster.

Därför bör du lägga tid på att skapa den perfekta bordsplanen för ditt kommande dop

Många gör ofta misstaget att nedprioritera sin bordsplan. Bordsplanen är dock en betydande del av alla arrangemang, och utan den kan saker snabbt bli förvirrande. Du kanske upptäcker att gästerna sitter vid fel bord, eller kanske glömmer du att sätta ihop lämpliga åldersgrupper. Dessutom kan det vid skilsmässofamiljer finnas ytterligare behov av lämpliga placeringar vid bordsplanen, så att alla känner sig anpassade under hela dagen. Det kommer i slutändan att resultera i en mycket bättre fest – för alla gäster.