Planera din födelsedagsfest med Wonderfulday

Leverantörer, planeringsverktyg och inspiration för ditt evenemang, så att du kan uppleva planeringen som den borde vara - enkel, intuitiv och modern.

home.hero.headline
Dina gästers bilder i ett gemensamt fotoalbum
Ny
Delat fotoalbum

Dina gästers bilder i ett gemensamt fotoalbum

Låt inte dina minnen försvinna i glömska. Vi har precis lanserat det moderna sättet att samla in foton. Alla dina minnen samlade på ett ställe.

home.features.readMore
Skapa din bordsplan med Wonderfulday
Ny
Visuell bordsplan

Skapa din bordsplan med Wonderfulday

Ordna dina bord, sätt plats för dina gäster och designa din bordsplan med Wonderfuldays moderna bordsverktyg.

home.features.readMore

Har du eller någon i din närhet födelsedag? Grattis! Oavsett om det är en 18-, 30- eller 80-årsdag finns det mycket att planera, från de stora aspekterna som bankettrummet och gästlistan till de mindre detaljerna som bordsdekorationer och inbjudningar. Det kan vara svårt att hålla reda på allt, och det kan vara svårt att se till att ingenting glöms bort.

Wonderfulday kan hjälpa dig med ett antal uppgifter, inklusive att utveckla din bordsplan, skapa en budget och hantera din gästlista. Verktyget kan också hjälpa dig att skapa en önskelista som du enkelt kan dela med dina gäster.

Håll dig före planeringen med en digital checklista

En mängd olika uppgifter genereras automatiskt inför födelsedagsfesten med vår digitala checklista. Du kan snabbt redigera din lista genom att ta bort eller lägga till uppgifter. Varje uppgift kan tilldelas en deadline, så du har kontroll över när de olika uppgifterna ska vara klara. Om du får hjälp med planering av en vän, familjemedlem eller eventkoordinator kan du bjuda in dem att samarbeta i verktyget. På så sätt kan du snabbt få reda på vem som gör vad. När du kryssar av fler och fler uppgifter kommer du att börja känna en känsla av prestation och tillfredsställelse. Notera eventuella utgifter för varje uppgift, din budget uppdateras också automatiskt.

Skapa enkelt en digital gästlista för den kommande födelsedagsfesten

Det är dags att börja arbeta med din gästlista så fort du har bestämt dig för ett datum för födelsedagsfesten. Wonderfulday låter dig snabbt skapa en digital gästlista och skicka ut inbjudningar med bara några klick. Det är också enkelt att redigera gästlistan om personer behöver läggas till eller tas bort i efterhand. Du kan lägga till anteckningar om varje enskild gäst såsom allergener etc.

Få hela översikten över födelsedagsfestens budget

Det är viktigt att ha koll på din budget när du planerar din födelsedagsfest. Du har möjlighet att enkelt samla alla dina utgifter i vårt budgetverktyg, så att du alltid kan ha överblick över ekonomin. Du behöver bara ange alla dina utgifter varje gång du gör ett köp, och du har direkt full överblick över vart dina pengar tar vägen. Du kan också ställa in explicita budgetar för catering, musik, underhållning och mer.

Skapa enkelt en bordsplan för födelsedagsfesten

Bordsplanen är viktig att noga överväga när man anordnar en födelsedagsfest. Som värd måste du se till att alla dina gäster är nöjda och trivs. Wonderfuldays digitala bordsplaneringsverktyg kan hjälpa dig att designa en bordsplan för din födelsedagsfest på några minuter. Alla gäster kan enkelt läggas till i bordsplanen genom att importera dem direkt från gästlistan. Du kan välja bord i en mängd olika typer och storlekar, så att bordsplanen möter de faciliteter du har. Det går att skriva ut bordsplanen, precis som det går att dela den med gästerna.

Skapa din digitala önskelista och dela enkelt dina presentönskningar med gäster

Har du dina presentönskningar under kontroll? Wonderfulday gör det enkelt för dig att samla alla dina önskemål på ett ställe med vår digitala önskelista. Ange bara produktens URL i verktyget så kommer dina gäster direkt att kunna se vad du vill ha. Du kan ta bort önskemål från din lista när som helst, samt lägga till nya. När du har fyllt i din önskelista kan du enkelt och snabbt dela den med dina gäster.

Hitta allt du behöver för den perfekta födelsedagsfesten

Du kan hitta allt du behöver för din födelsedagsfest på Wonderfulday. På vår marknadsplats erbjuder vi ett brett utbud av tjänster och produkter att välja mellan. Från festlokaler till catering, underhållning, musik och allt annat du kan tänka dig. Allt samlat på ett ställe. För att möta dina behov så bra som möjligt låter vår marknadsplats dig snabbt söka och filtrera de många leverantörerna så att du kan hitta den bästa matchningen.

En födelsedagsfest kan vara stressande att organisera, men med Wonderfulday vid din sida kan det bli mycket värre. Du har allt samlat på en plattform och du registrerar dig gratis.

Njut av din planering

Vi har gjort det enkelt att njuta av din planering

Inspiration

Låt dig inspireras av vårt inspirationsuniversum

Planeringsverktyg

Alla dina planeringsverktyg till hands

Aviseringar

Håll dig alltid före kurvan med relevanta påminnelser och aviseringar
InspirationPlaneringsverktygAviseringarDelat fotoalbumInställningar Fælles fotoalbum

Delat fotoalbum

Låt dina gäster dela sina bilder och minnen i ett delat fotoalbum

Språk

Ladda ner Wonderfulday-appen på ditt föredragna språk och börja planera

Inställningar

Hantera enkelt ditt konto och evenemangsinställningar
Skaffa Wonderfulday där du laddar ner dina appar
App store Google Play

Vanliga frågor

Vår checklista för digitala födelsedagsfester innehåller alla punkter du behöver tänka på när du planerar din födelsedagsfest.
En födelsedagsfest med ca. 50 gäster (inkl. festlokal, mat och dryck, serveringspersonal, underhållning etc.) kostar typiskt från DKK 25 000 beroende på region och preferenser.
Du kan ha en billig födelsedagsfest om du har möjlighet att använda ditt eget hus och trädgård och laga maten själv.
Många väljer att ha en stor födelsedagsfest när de fyller 50. Det sker ofta i ett festlokal, där det typiskt sett bjuds på mat och dryck, livemusik och underhållning.