Lägg till budgeten för din födelsedagsfest med Wonderfulday

Det finns ingen anledning att ta fram Excel-kalkylarket eller papper och penna när du budgeterar för din nästa födelsedagsfest. Med Wonderfulday kan du snabbt skapa en digital budget som gör att du kan hålla koll på alla dina utgifter för födelsedagsfesten på ett och samma ställe. Du behöver helt enkelt skapa en användare på plattformen, välja födelsedagsfest som evenemangstyp och sedan kan du börja sätta din festbudget.
Alla dina utgifter på ett ställe

Alla dina utgifter på ett ställe

Vårt verktyg gör det enkelt att lägga till alla varor och tjänster du behöver för din födelsedagsfest. Du kan till och med ange en uppskattning av hur mycket varje vara eller tjänst kommer att kosta. Wonderfulday ger dig en övergripande uppskattning av kostnaden för din födelsedagsfest när du har angett allt. Enkelt och tydligt.
Följ utvecklingen i din konsumtion

Följ utvecklingen i din konsumtion

När du väl börjar köpa varor och tjänster till din födelsedagsfest gör appen det enkelt för dig att hålla koll på alla dina utgifter. Du kan se vad som finns kvar i budgeten och se till att du får allt du behöver samtidigt som du håller dig inom budgeten.

Ladda ner vår app i App Store eller Google Play

Ladda ner vår app direkt från App Store eller Google Play för att komma igång med att skapa din digitala födelsedagsfestbudget när du är på språng. Wonderfulday gör det enkelt att hantera din nästa födelsedagsfest! Självklart kan du även använda vår plattform här på sajten, men om du behöver planera medan du är på språng rekommenderar vi att du laddar ner vår app.