Få kontroll över planeringen med en digital checklista för din födelsedagsfest

Du kan snabbt förbereda en digital checklista för din födelsedagsfest med Wonderfulday. Allt du behöver är en att-göra-lista och Wonderfulday kommer att hålla reda på allt åt dig. Det är enkelt att lägga till saker till din checklista med Wonderfulday, och du kan till och med skapa vänliga påminnelser för dig själv så att du inte glömmer något viktigt.

Du kan dela din checklista med andra människor så att de kan hjälpa dig att planera din födelsedagsfest när du har gjort den klar. Det är självklart att använda sig av det om man får hjälp med planeringen av familj eller vänner.

När du planerar en födelsedagsfest är en digital checklista ett bra sätt att se till att ingenting förbises. Vi har redan gjort benarbetet så du behöver inte.
Välj typ av arrangemang och uppgifter genereras automatiskt

Välj typ av arrangemang och uppgifter genereras automatiskt

Vår digitala checklista kan användas för bröllop, konfirmationer, dop, födelsedagar och andra födelsedagskalas. Vårt program genererar automatiskt en lista över uppgifter som ska utföras baserat på ditt val av tillfälle, t.ex. ett bröllop eller en bekräftelse. Checklistan kan givetvis anpassas efter dina specifika behov. Uppgifter kan enkelt läggas till eller tas bort från listan och bockmarkeringar kan användas för att indikera när saker har slutförts.

Ladda ner vår app i App Store eller Google Play

Vår digitala checklista kan laddas ner som app i App Store eller Google Play. Wonderfuldays verktyg är gratis att ladda ner och använda, och med vår nylanserade app kan du enkelt börja planera födelsedagsfesten på språng. Enkelt och effektivt.