Skapa en digital önskelista för födelsedagsfesten med Wonderfulday

Är din födelsedag snart och står du inför att behöva planera en stor födelsedagsfest? Då har du kommit rätt. Med Wonderfulday kan du snabbt skapa och hantera din önskelista för födelsedagsfesten. Skapa bara ett konto och börja lägga till presentönskningar till listan. Du kan ange länkar till de produkter du vill ha samt anpassade anteckningar, vilket gör det möjligt att lägga till vad som helst från vilken webbshop som helst. Wonderfulday ger dig möjligheten att hålla koll på alla dina presentönskningar på ett och samma ställe. Din önskelista kan enkelt delas med dina gäster, så att de har en fullständig överblick över vad du önskar dig inför den stora dagen.
Smart import av dina presentönskningar

Smart import av dina presentönskningar

När du lägger till en produktlänk till din önskelista laddas all information om varan omedelbart ner till din digitala önskelista. Detta inkluderar pris, produktbeskrivning och bild av varan. På så sätt kan du vara säker på att dina gäster hittar precis de saker du vill ha. Du och dina gäster kan komma åt önskelistan när som helst och var som helst.

Ladda ner vår innovativa app

Du kan använda vårt verktyg från vilken enhet som helst. Du kan ladda ner vår app i App Store och Google Play. Börja skapa din digitala önskelista redan nu med Wonderfulday, som gör det snabbt och enkelt att skapa en önskelista – vilket ger dig mer tid för andra delar av födelsedagsplaneringen.

Om du letar efter ett enklare sätt att hantera din önskelista för födelsedagsfest, skapa ett Wonderfulday-konto. Vårt digitala önskelistverktyg är bland marknadens smartaste och mest innovativa lösningar. Det är enkelt och effektivt att använda. Och såklart helt gratis.