Planera ditt barns konfirmation med Wonderfulday

Leverantörer, planeringsverktyg och inspiration för ditt evenemang, så att du kan uppleva planeringen som den borde vara - enkel, intuitiv och modern.

home.hero.headline
Dina gästers bilder i ett gemensamt fotoalbum
Ny
Delat fotoalbum

Dina gästers bilder i ett gemensamt fotoalbum

Låt inte dina minnen försvinna i glömska. Vi har precis lanserat det moderna sättet att samla in foton. Alla dina minnen samlade på ett ställe.

home.features.readMore
Skapa din bordsplan med Wonderfulday
Ny
Visuell bordsplan

Skapa din bordsplan med Wonderfulday

Ordna dina bord, sätt plats för dina gäster och designa din bordsplan med Wonderfuldays moderna bordsverktyg.

home.features.readMore

Ska du planera en konfirmation? Du har kommit till rätt ställe. Det finns onekligen många saker att ta ställning till när det kommer till planeringen av konfirmationen. Allt från val av festlokal, mat och dryck samt musik och underhållning. Det kan vara svårt att hålla koll på allt, och det kan vara svårt att se till att man inte glömmer något i en hektisk vardag.

Det är här Wonderfulday kommer in i bilden. Vårt planeringsverktyg kan hjälpa dig med allt som behöver ordnas, inklusive att utforma bordsplanen och hantera budget och gästlista.

Wonderfulday kan hjälpa dig oavsett om du ännu inte har börjat planera eller redan är på god väg. Anmäl dig gratis idag.

Få grepp om uppgifter med vår digitala att göra-lista

Vår digitala checklista skapar automatiskt ett stort antal aktiviteter som måste genomföras innan bekräftelsen. Du kan snabbt anpassa checklistan genom att ta bort eller lägga till element för att passa din planering. Varje att göra kan också tilldelas en deadline, så du är säker på att du lyckas fixa de olika sakerna i tid. På så sätt är det också lättare att ha ett prioriterat förhållningssätt till uppgifterna. Om du samarbetar med en vän eller familjemedlem kan de också komma åt checklistan och hjälpa dig att hålla reda på uppgifterna. När en uppgift är klar, kryssar du bara av listan. På så sätt kan du enkelt se vad som fortfarande behöver göras. När du slutför fler uppgifter kommer du närmare och närmare bekräftelsen med en tillfredsställande känsla. Om du lägger pengar på en uppgift, kom ihåg att lägga till den i den enskilda uppgiften så att din budget uppdateras.

Skapa enkelt en digital gästlista för den kommande bekräftelsen

Wonderfulday låter dig snabbt skapa en digital gästlista och skicka ut inbjudningar med bara några klick. Det är inte heller svårt att göra ändringar i sin gästlista. Gäster kan läggas till eller tas bort, och anteckningar kan bifogas varje individ. Det kan vara aktuellt att använda sig av om man förväntar sig gäster med allergener. Det går även att dela in gästerna i grupper, så att man har kontroll över både familj och vänner.

Få hela översikten över ekonomin för konfirmationen

Det är viktigt att ha koll på budgeten när du ordnar en konfirmation. Med vårt budgetverktyg kan du få en tydlig bild av alla dina utgifter på ett ställe. Ange kostnaden varje gång du gör ett köp, så uppdateras din budget också automatiskt så att du kan hålla reda på det återstående tillgängliga beloppet. Du kan också ställa in specifika budgetar för musik, underhållning, catering och mer. Du behöver bara dela upp din totala budget i mindre belopp för att göra överblicken enklare.

Skapa enkelt en bordsplan för bekräftelsen

För bekräftelsen är det viktigt att du ser till att alla gäster trivs. Därför har bordsplanen givetvis stor betydelse för dagens gång. Wonderfuldays digitala bordsplaneringsverktyg gör att du snabbt kan generera en bordsplan för bekräftelsen. Importera gästerna från gästlistan direkt till bordsplanen och börja organisera. I ett antal olika storlekar kan du välja mellan olika typer av bord. Du kan också enkelt lägga till eller ta bort gäster och till och med ändra dukningen. När du är klar med din bordsplan har du möjlighet att skriva ut den eller dela den direkt med gästerna direkt.

Gör en digital lista med alla önskemål

Vår digitala önskelista låter dig kopiera varornas URL:er från webshoppar och klistra in dem i verktyget, varefter varans pris, bild och annan information automatiskt importeras till önskelistan. Du kan enkelt ta bort eller lägga till önskemål på vägen om andra läckra önskemål dyker upp. När du gjort klart önskelistan kan du antingen skriva ut den eller dela den direkt med gästerna så att de vet vad de ska köpa till konfirmanden.

Hitta allt du behöver för ditt barns konfirmation

Du hittar både verktyg, inspiration och leverantörer här på Wonderfulday. Vi erbjuder kvalitetsmedvetna leverantörer som hjälper till att skapa den perfekta bekräftelsen. Från festlokaler, catering, fotografer, musik och allt annat du kan tänka dig. Du kan enkelt söka och filtrera leverantörer på vår marknadsplats för att matcha dina behov.

Vi vet att planering av en bekräftelse kan vara en tidskrävande och ohanterlig process. Vi hoppas och tror att med Wonderfulday vid din sida blir planeringen betydligt enklare och roligare.

Njut av din planering

Vi har gjort det enkelt att njuta av din planering

Inspiration

Låt dig inspireras av vårt inspirationsuniversum

Planeringsverktyg

Alla dina planeringsverktyg till hands

Aviseringar

Håll dig alltid före kurvan med relevanta påminnelser och aviseringar
InspirationPlaneringsverktygAviseringarDelat fotoalbumInställningar Fælles fotoalbum

Delat fotoalbum

Låt dina gäster dela sina bilder och minnen i ett delat fotoalbum

Språk

Ladda ner Wonderfulday-appen på ditt föredragna språk och börja planera

Inställningar

Hantera enkelt ditt konto och evenemangsinställningar
Skaffa Wonderfulday där du laddar ner dina appar
App store Google Play

Vanliga frågor

Konfirmationerna startar vanligtvis i maj, men det varierar från kommun till kommun.
Vår digitala checklista för planeringskonfirmation innehåller alla punkter du ska ta ställning till när du planerar ditt barns konfirmation.
En bekräftelse med ca. 50 gäster (inkl. festlokal, mat och dryck, serveringspersonal, underhållning och liknande) kostar typiskt mellan 15 000 DKK och upp till 50 000 DKK, beroende på region och preferenser.
Bra underhållning, livemusik, festspel och personliga sånger för konfirmanden hör till de populära valen när det kommer till underhållning till konfirmationen.