Skapa enkelt din bordsplan för den kommande bekräftelsen

Letar du efter inspiration eller verktyg för att skapa den perfekta bordsplanen för ditt barns konfirmation? Lyckligtvis finns det nu ett enkelt och smart sätt att göra det på. Wonderfuldays online-bordplansverktyg låter dig enkelt och snabbt ordna din dukning för bekräftelsen med hjälp av vårt innovativa och användarvänliga verktyg.
Det är enkelt att lägga till bord, dansgolv och andra element till din bordsplan

Det är enkelt att lägga till bord, dansgolv och andra element till din bordsplan

Vi vet hur viktigt det är att ha den perfekta bordsplanen för konfirmationen, och det är just därför vi har skapat vårt geniala verktyg. Du kan snabbt lägga till bord, dansgolv och andra element till bordsarrangemanget med vårt visuella, intuitiva bordsplaneringsverktyg och vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med resultatet. Verktyget är lätt att använda och mycket anpassningsbart, vilket möjliggör en mängd olika bordsuppsättningar.
Lägg enkelt till nya gäster direkt från gästlistan

Lägg enkelt till nya gäster direkt från gästlistan

Du kan enkelt importera alla dina gäster till bordsplanen om du även har använt vår digitala gästlista. Du skapar enkelt din egen digitala gästlista här på plattformen och sedan kan du direkt importera gästerna direkt till bordsplanen. Enkelt och effektivt.

Du väljer själv storlek och typ av bord

Alla bekräftelser är unika, därför har vi gjort alla komponenter i verktyget anpassningsbara. Från olika bordsstorlekar och typer till olika antal personer per bord, ger det ett antal olika alternativ. Vi är säkra på att vårt verktyg är ett utmärkt val för att skapa den perfekta bordsplanen för ditt barns kommande konfirmation.

Våra populära mallar kan ge dig idéer

Om du inte är säker på vilken typ av bordsplan som passar bäst för din konfirmation, hitta inspiration i någon av våra populära design. Med input från över +100 bordsplaner och bordsarrangemang finns det massor av inspiration att hämta ur.

Designa, ladda ner och dela din bordsplan

Vårt verktyg gör att du enkelt och snabbt kan skapa en onlineöversikt över din bordsplan inför konfirmationen, så att alla inblandade i planeringen också kan följa var gästerna ska sitta. Det betyder också att det blir mindre möjligheter till misstag, och dina besökare vet var de ska sitta så fort de kommer.