Designa tidslinjen för ditt barns konfirmation med Wonderfulday

Tidslinjen för ditt barns konfirmation är en av de viktigare aspekterna av konfirmationsplaneringen. Tidslinjen kommer att se till att din dag blir som planerat och att du och dina gäster njuter av varje ögonblick. Med Wonderfulday kan du skapa din egen unika bekräftelsetidslinje och dela den direkt med dina gäster.

Lägg enkelt till punkter på tidslinjen för ditt barns bekräftelse

Med vår digitala tidslinje kan du enkelt lägga till dina egna evenemang och aktiviteter. Du kan också anpassa ordningen i vilken de visas och lägga till anteckningar till varje händelse.

Bjud in gäster att se din tidslinje

När du har skapat din tidslinje kan du enkelt dela den med dina gäster. De kommer då att ha möjlighet att se hela tidslinjen samt alla aktiviteter som planeras för din stora dag.

Designa layouten för tidslinjen

Vår tidslinje låter dig välja mellan ett antal olika layouter. Du kan välja en linjär layout, vilket är bra för enkla tidslinjer. Eller så kan du välja en mer komplex layout som inkluderar flera händelser som äger rum samtidigt.

Vilken layout du än väljer gör vår tidslinje det enkelt för dig att sätta din personliga prägel.

Så får du ut det mesta av ditt barns konfirmation med en tidslinje

Det finns några saker att tänka på när du skapar bekräftelsetidslinjen:
  • Tänk först på starttiden för konfirmationen i kyrkan. Du vill gärna ta hänsyn till när gästerna kommer och tar plats samt andra aktiviteter före och efter konfirmationen som fotografering mm.
  • Fundera sedan över hur länge du vill att en eventuell mottagning ska pågå. Vanligtvis varar mottagningarna från cirka en timme till en och en halv timme, men det kommer att variera beroende på dina egna önskemål och planer.
  • Glöm inte att avsätta extra tid för fotografering. Du vill definitivt ta hänsyn till att både poserande och autentiska bilder måste tas.
  • Ta hänsyn till restid! Om du ska hålla konfirmationen i en annan stad än där du bor just nu, se till att ta hänsyn till att du och dina gäster måste resa till och från platsen.