Checklista för bekräftelse: Den digitala checklistan för ditt barns kommande konfirmation

När de unga ska konfirmeras ställs föräldrarna ofta inför en hel mun. Det finns många saker att planera – och det kan vara en utmaning att komma ihåg dem alla. Vi har skapat en digital checklista och att göra-lista som hjälper dig att planera ditt barns konfirmation. Checklistan skapas automatiskt och innehåller alla uppgifter som du måste uppnå. Vi har gjort det enkelt för dig att lägga till eller ta bort uppgifter från checklistan – och därmed göra att-göra-listan till din helt egen. Det går även bra att bjuda in andra familjemedlemmar, vänner eller bekanta att samarbeta kring uppgifterna.
Uppgifter genereras automatiskt och läggs till i din checklista

Uppgifter genereras automatiskt och läggs till i din checklista

På Wonderfulday är vi väl informerade när det kommer till planeringsbekräftelser. Därför vet vi vilka saker som är absolut viktigast för dig att ta ställning till när du ska planera ditt barns kommande konfirmation. Vår digitala checklista genererar automatiskt en hel del uppgifter i samband med planeringen och självklart har du även möjlighet att själv lägga till uppgifter i att göra-listan.
Ta enkelt bort eller lägg till uppgifter själv till att göra-listan

Ta enkelt bort eller lägg till uppgifter själv till att göra-listan

Vi förstår att alla har olika krav och behov, varför vår digitala checklista såklart kan anpassas. Du kan enkelt lägga till eller ta bort uppgifter och på så sätt göra listan till din helt egen. Kryssa enkelt av uppgifter när de är klara och upplev en checklista som blir mer och mer hanterbar.
Bjud in andra till checklistan

Bjud in andra till checklistan

Vår digitala checklista för bekräftelse ger dig möjlighet att lägga till ansvariga personer i arbetsuppgifterna. På så sätt får du också en överblick över vem som ansvarar för vad. Du kan dela checklistan med familjemedlemmar, vänner eller bekanta – och på så sätt samarbeta kring uppgifterna.

Lägg till deadlines till att göra-listan

I den digitala checklistan går det givetvis att lägga till deadlines på uppgifterna. Om uppgiften fortfarande inte är löst när deadline närmar sig får du ett meddelande med en påminnelse om den enskilda uppgiften. Du behöver därför inte oroa dig för att du ska glömma ett uppdrag.

Helt integrerat med vårt budgetverktyg för bekräftelser

Vår digitala checklista och att göra-lista är givetvis helt integrerade med vårt budgetverktyg för bekräftelser. På så sätt kan du enkelt hålla koll på alla dina utgifter på ett ställe. Få hela översikten över budgeten för ditt barns kommande konfirmation. Du behöver bara lägga till kostnaden för den specifika uppgiften, och sedan uppdateras din budget automatiskt.

Vår digitala checklista är det perfekta sättet att hålla ordning på. Registrera dig gratis idag och gör planering av bekräftelsen både enklare och roligare.