Skapa lugn och överblick med en budget för ditt barns kommande konfirmation

En av de första och viktigaste uppgifterna i att planera ditt barns konfirmation är att skapa en budget. Utan en budget för konfirmationen kan det vara otroligt svårt att hålla koll på vad man har budget för och vart pengarna tar vägen. Naturligtvis kan du gå den traditionella vägen och använda ett excel-kalkylblad eller gå den gamla skolan och skriva ner på papper. Du kan dock också använda ett onlineverktyg som Wonderfuldays budgetverktyg. Vårt smarta, innovativa verktyg hjälper dig att hålla koll på utgifterna, så att du både kan hålla dig till budgeten och göra prioriteringar utifrån vad som just betyder något för ditt barns konfirmation.
Bestäm din budget för bekräftelsen

Bestäm din budget för bekräftelsen

Det första steget i att använda Wonderfuldays budgetverktyg är att fastställa budgeten för bekräftelsen. Du kan ange din totala budget såväl som specifika budgetar för varje kategori, såsom mötesrum, catering, drycker, musik, underhållning, kläder och mer. Skapa enkelt kategorier i din egen personliga budget.
Följ utvecklingen i budgeten

Följ utvecklingen i budgeten

När du har satt din budget kan du sedan enkelt följa utvecklingen av din konsumtion. Wonderfuldays budgetverktyg kommer att hålla koll på alla dina utgifter för bekräftelsen, så att du enkelt och snabbt kan se hur mycket du har lagt ut, vad du har lagt pengarna på och få en överblick över det kvarvarande tillgängliga beloppet. Detta gör att du enkelt kan göra justeringar efter behov. När du gör ett köp ska du också helt enkelt ange beloppet för den aktuella varan, varefter din budget uppdateras automatiskt.

Bjud in familjemedlemmar eller vänner att hjälpa till

Wonderfuldays bekräftelseverktyg är lätta att samarbeta med, vilket innebär att du har möjlighet att bjuda in andra att hjälpa till med planeringen. Det är självklart om du får hjälp av familj, vänner eller bekanta, eller om du är en splittrad familj som skulle vilja dela upp utgifterna mellan er. Ange helt enkelt personernas e-postadresser, så kommer de även att få tillgång till budgeten, registrera utgifter och följa planeringens framsteg.
Wonderfulday är gratis att använda

Wonderfulday är gratis att använda

Vårt budgetverktyg kan användas fritt för planering av bekräftelsen. Registrera dig gratis här på Wonderfulday och börja planera direkt. Inga dolda avgifter eller andra kostnader.