Skapa en digital gästlista för ditt barns konfirmation och bjud in gästerna enkelt och snabbt

När det kommer till att planera en konfirmation är en av de viktigaste uppgifterna att göra din gästlista. Det finns absolut ingen fest utan gäster. Med vårt digitala gästlistverktyg kan du enkelt och snabbt skapa din gästlista, skicka ut inbjudningar och följa feedbacken från de inbjudna.

Du har också möjlighet att lägga till information om gästerna, inklusive deras namn, kontaktuppgifter och deras relation till dig. Du kan också hålla koll på gästernas feedback och skicka automatiska påminnelser. Dessutom är vårt verktyg helt gratis att använda.
Skicka ut inbjudningar enkelt och snabbt

Skicka ut inbjudningar enkelt och snabbt

När allt är klart och gästlistan för bekräftelsen är gjord kan du med några klick skicka ut inbjudningar till alla gäster. På sikt kommer det att vara möjligt att använda mallar för inbjudningarna på Wonderfulday. Inbjudningarna skickas ut via e-post eller SMS.
Lägg till information om gästerna

Lägg till information om gästerna

I verktyget kan du enkelt lägga till information om gästerna, inklusive deras namn, kontaktuppgifter och relation till dig. Om de har en roll vid konfirmationen, till exempel toastmaster, kan du även lägga till denna information till gästen i fråga.

Lägg till gästerna i en specifik grupp

När du ska göra gästlistan för konfirmationen finns det alltid många familjemedlemmar och vänner att ta hänsyn till. Det handlar både om den egna familjen, partners familj, gemensamma vänner, egna vänner och eventuellt andra bekanta. Med vår digitala gästlista kan du enkelt lägga till gästerna i en specifik grupp, så att du kan hålla koll på de olika grupperna av gäster.

Importera gästerna direkt till bordsplanen

När du har förberett gästlistan kan du enkelt importera alla dina gäster till bordsplanen. Det betyder att du bara behöver skriva ner dina gäster en gång när du gör gästlistan. En lista över de inbjudna gästerna till bekräftelsen sparas sedan, som du sedan kan lägga till direkt i din bordsplan.

Håll ett öga på gästernas feedback

Med vårt digitala gästlistverktyg kan du enkelt hålla koll på gästernas feedback och skicka automatiska påminnelser. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad och se till att alla gäster har gett sin feedback. Dessutom ger översikten dig ett bra underlag för att köpa rätt mängd mat och dryck mm

Börja planera ditt barns konfirmation med Wonderfuldays digitala gästlista-verktyg. Registrera dig gratis idag här på Wonderfulday.