Skapa enkelt din bordsplan för det kommande bröllopet med vårt onlineverktyg för bordsplanering

Vill du skapa den perfekta bordsplanen för ditt kommande bröllop? Lyckligtvis finns det nu ett enkelt och smart sätt att göra det. Wonderfuldays bordsplaneringsverktyg online gör att du snabbt och enkelt kan ordna dina bord online med vårt innovativa och användarvänliga verktyg.
Lägg enkelt till bord, dansgolv och mer till din bordsplan

Lägg enkelt till bord, dansgolv och mer till din bordsplan

Vi förstår hur viktigt det är att skapa den perfekta bordsplanen och just därför har vi skapat vårt innovativa verktyg. Med det här verktyget kan du enkelt lägga till bord, ett dansgolv, ange vem som ska sitta var och mycket mer – allt inom några minuter. Med hjälp av vårt visuella onlinebordsplaneringsverktyg kan du inte gå fel, och vi garanterar att du kommer att vara nöjd med resultatet. Verktyget är lätt att använda och otroligt flexibelt, vilket möjliggör alla typer av bordskonfigurationer.
Importera gäster direkt från gästlistan till ditt bröllop

Importera gäster direkt från gästlistan till ditt bröllop

Om du redan har förberett gästlistan kan du enkelt importera alla dina gäster till bordsplanen. Du kan också skapa din gästlista med vårt andra verktyg, och sedan direkt importera gästerna till själva bordsplanen. Det kan inte vara enklare att lägga till gäster – använd bara deras namn, e-postadress eller mobilnummer för att söka efter dem.

Välj storlek och typ av bord själv

Alla bröllop är unika, så vi har designat alla delar av verktyget för att vara flexibla. Från olika bordsstorlekar och bordstyper, inklusive runda bord, till olika antal gäster per bord. Med denna flexibilitet i åtanke är vi säkra på att vårt verktyg är ett bra val för att skapa den perfekta bordsplanen för ditt kommande bröllop.

Få inspiration från våra populära bordsmallar

Om du fortfarande inte är säker på vilken typ av bordsplan som kommer att fungera bäst för ditt bröllop, kan du söka inspiration från en av de populära mallarna som redan designats av vårt team. Baserat och designat med input från +100 bröllopsbordsplaner. Från en fullständig översikt över de enskilda platserna till att dela in gästerna i olika sektioner och grupper – det finns många alternativ att välja mellan.

Visualisera, ladda ner och dela din bordsplan

Vårt verktyg gör att du snabbt och enkelt kan skapa en onlineöversikt över din bordsplan, så att alla inblandade i planeringen kan se exakt var gästerna kommer att sitta. Detta innebär att det är mindre chans att göra misstag och när dina gäster väl kommer till ditt bröllop kan de snabbt hitta sitt tilldelade bord utan förvirring. Du kan enkelt dela din visuella bordsplan. Skriv ut, skicka, spara eller dela bordsplanen med dina gäster.

För att hjälpa dig skapa den perfekta bordsplanen har Wonderfulday även publicerat en inspirerande bloggartikel med förslag på hur du skapar den perfekta bordsplanen för ditt kommande bröllop.

Därför bör du investera tid i att skapa den perfekta bordsplanen för ditt kommande bröllop

Många blivande brudar gör misstaget att förringa sin bordsplan, men det är en betydande del av alla bröllop och utan det kan saker snabbt bli oorganiserade. Du kanske upptäcker att gästerna sitter vid fel bord, eller så kanske du glömmer att sätta ihop äldre par så att de sitter bredvid främlingar hela kvällen. Dessutom, när det gäller skilsmässofamiljer, kan det finnas ett ytterligare behov av en lämplig plats vid bordsplanen, så att alla är bekväma inför den stora dagen.