Den digitala checklistan för ditt kommande bröllop

När ni ska planera ett bröllop är det såklart många saker som ni ska ta ställning till. Med Wonderfuldays digitala checklista kan du enkelt hålla koll på alla viktiga uppgifter. När du skapar anger du helt enkelt ditt bröllopsdatum, och vi genererar även automatiskt en lista över allt du ska ta ställning till, från att boka leverantörer till att skicka ut inbjudningar och när du ska bestämma dig för dessa uppgifter. Ta ett djupt andetag och låt vårt verktyg hjälpa dig att planera ditt drömbröllop.
Uppgifter genereras automatiskt och läggs till i din lista

Uppgifter genereras automatiskt och läggs till i din lista

På Wonderfulday är vi experter när det kommer till bröllopsplanering, därför vet vi vilka uppgifter som är absolut viktigast för dig att komma ihåg. Vår digitala checklista genererar automatiskt en mängd uppgifter i relation till din bröllopsplanering.
Ta enkelt bort eller lägg till uppgifter själv

Ta enkelt bort eller lägg till uppgifter själv

Vi förstår att alla har olika krav och behov, varför vår digitala checklista såklart kan anpassas. Du kan enkelt lägga till eller ta bort uppgifter och på så sätt göra listan till din helt egen.
Lägg till en person som ansvarar för uppgiften

Lägg till en person som ansvarar för uppgiften

Vår digitala checklista låter dig även lägga till ansvariga personer till arbetsuppgifterna. På så sätt får du också en överblick över vem som ansvarar för vad. Du kan dela checklistan med familjemedlemmar, vänner eller till och med din bröllopsplanerare.

Helt integrerat med vårt budgetverktyg

Vår digitala checklista är givetvis helt integrerad med vårt budgetverktyg. På så sätt kan du hålla koll på alla dina utgifter på ett ställe, och få en samlad överblick över budgeten för ditt kommande bröllop. Du behöver bara lägga till kostnaden för den specifika uppgiften, och sedan uppdateras din budget automatiskt.

Vår digitala checklista är det perfekta sättet att hålla ordning på. Registrera dig gratis idag och ta din bröllopsplanering till nya höjder.