Ett allt-i-ett digitalt bröllopsplaneringsverktyg

Wonderfulday är ett digitalt allt-i-ett-verktyg för förlovade par som vill ha ett enkelt och gratis verktyg för att planera sitt bröllop. Bjud enkelt in dina gäster, skicka ut inbjudningar, skapa din visuella bordsplan, få hjälp med budgeten och hitta inspiration till ditt bröllop. Wonderfulday erbjuder ett brett utbud av verktyg för nyförlovade, och hjälper till att hålla reda på alla de många uppgifter som leder fram till den stora dagen. Bjud in din partner, föräldrar eller vänner och gör bröllopsplaneringen till ett samarbete.

Verktyg

För att göra planeringen enklare har vi skräddarsytt en rad verktyg som syftar till att göra bröllopsplaneringen rolig och enkel. Verktygen är gratis att använda och inkluderar till exempel verktyg för:

  • Budgethantering : Bli av med obehagliga överraskningar. Är du osäker på hur mycket det kostar att hålla ett bröllop? Var inte rädd – vi har tagit fram ett verktyg som hjälper dig att hålla överblicken och ger konkreta förslag på de olika utgiftsposterna.
  • Bordsplan : Vårt visuella bordsplaneringsverktyg är direkt integrerat med gästlistan, så du behöver inte göra jobbet två gånger. Placera bord, presentbord, gäster etc. med vårt visuella verktyg.
  • Presentönskningar : Få presentönskningar direkt till Wonderfulday genom att kopiera länken till dina favoritbutiker, och dela presentönskningarna med dina gäster direkt från Wonderfulday.
  • Gästlista : Samla alla dina gäster, kontaktuppgifter, roller som toastmaster etc. på ett ställe. Med Wonderfuldays gästlista behöver du bara fylla i dina gästers uppgifter en gång. Gästlistan är kopplad till alla andra verktyg och gör det roligt och enkelt att planera ditt bröllop.
  • Checklista : Håll koll på alla uppgifter som leder till din stora dag med vår checklista. Vi har samlat alla uppgifter inför bröllopet, och meddelar dig löpande när det är dags att lösa nästa uppgift.
  • Tidslinje : Gör ett schema för din bröllopsdag och dela det med familj och vänner. Det hjälper alla att hålla överblicken och behålla lugnet så att du kan njuta av din stora dag.
  • Bröllopslokaler : Hitta spännande platser att gifta sig på. Vi har samlat alla danska folkkyrkor, moskéer, synagogor och andra platser där man kan gifta sig.

Leverantör

Förutom verktyg har Wonderfulday samlat ett stort antal olika leverantörer som kan hjälpa dig att göra ditt drömbröllop till verklighet. När du arbetar med plattformen kommer den att lära känna dig bättre och kan därför automatiskt matcha dig med leverantörer som matchar dina önskemål och drömmar.