Skapa en digital checklista för festplanering med Wonderfulday

Med Wonderfulday kan du enkelt skapa en digital checklista för din kommande fest. Allt du behöver är en att göra-lista och Wonderfulday hjälper dig att hålla reda på allt. Wonderfulday gör det enkelt att lägga till saker i din checklista, och du kan till och med ställa in påminnelser för dig själv så att du inte glömmer någonting.

När du är klar med din checklista kan du dela den med andra personer som hjälper dig att planera festen. Det kan vara familjemedlemmar, vänner eller till och med en festplanerare.

Att ha en digital checklista är ett bra sätt att säkerställa att ingenting glöms bort när man planerar en fest. Vi har gjort det hårda arbetet - så att du kan njuta av planeringen.
Välj evenemangstyp för ditt evenemang

Välj evenemangstyp för ditt evenemang

Vår digitala checklista kan användas för planering av bröllop, konfirmation, dop, födelsedagar eller andra fester. När du väljer en specifik arrangemang typ som bröllop eller konfirmation spottar vårt verktyg automatiskt ut en rad uppgifter som måste lösas i samband med planeringen av det specifika eventet. Du kan självklart anpassa checklistan så att den passar dina behov. Lägg enkelt till eller ta bort uppgifter från checklistan och bocka av när uppgifterna är klara.

Ladda ner vår app

Vår digitala checklista finns på både iOS och Android. Ladda ner appen och skapa din första checklista idag. Wonderfuldays verktyg är gratis att ladda ner och använda, och med vår nylanserade app kan du enkelt börja festplanera på språng.