Skapa en digital önskelista för festen med Wonderfulday

Med Wonderfulday kan du enkelt skapa och hantera din önskelista till festen digitalt. Skapa bara ett konto och börja lägga till presentönskningar till din lista. Du kan lägga till varor från vilken webbshop som helst genom att ange länkar till produkterna, och du kan till och med lägga till personliga anteckningar till varje vara. Wonderfulday gör det enkelt att hålla reda på vad du verkligen vill ha och gör det enkelt för dina vänner och familj att ge dig de perfekta presenterna – så att du inte behöver byta presenterna.
Produktinformation laddas automatiskt ned till din digitala önskelista

Produktinformation laddas automatiskt ned till din digitala önskelista

När du lägger till en produktlänk till din önskelista laddas all information om produkten automatiskt ner till din digitala önskelista. Detta är information som pris, produktbeskrivning, återförsäljare och bilder på produkten. Det gör att du och dina gäster alltid har all information du behöver om presentönskningarna, så att du kan vara säker på att rätt saker köps. Du kan också lägga till personliga anteckningar till varje produkt på din lista.

Ladda ner vår app

Du kan komma åt vårt verktyg från både desktop och smartphone. Ladda ner vår app helt gratis i App Store eller Google Play och börja skapa din digitala önskelista redan idag! Med Wonderfulday är det snabbt och enkelt att skapa en önskelista - så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt: att njuta av din fest.

Om du letar efter ett enklare sätt att hantera din festönskelista behöver du inte leta längre. Vårt digitala önskelistverktyg är bland marknadens smartaste och mest innovativa lösningar. Den är snabb och enkel att använda och kan användas fritt.

Hitta inspiration i andras önskelistor

Behöver du inspiration till din egen önskelista kan du se ett urval av andras önskelistor här på plattformen. Du kan också se vilka föremål som är populära och lägga till dem i din egen lista. Med Wonderfulday är det enkelt att få precis vad du vill ha – utan att behöva byta presenter. Vi följer trendernas utveckling, och analyserar regelbundet vilka produkter som är trendiga.

I våra mallar och inspiration till presentönskningar har vi delat in önskelistorna efter evenemangstyper. Det gör att du enkelt kan hitta inspiration till önskelistan, vad du än planerar för ditt bröllop, dop, födelsedagskalas eller din tonårings konfirmation.

Skapa din egen digitala önskelista helt gratis med Wonderfulday

Det är enkelt och snabbt – och helt gratis – att skapa en digital önskelista med Wonderfulday. Skapa bara ett konto och börja lägga till objekt till din lista. Du kan lägga till produkter från vilken webbshop som helst genom att ange länkar, och du kan till och med lägga till personliga anteckningar till varje artikel. Produktinformation laddas automatiskt ner till din digitala önskelista så att du och dina gäster har den information som behöver användas.